BTCCPages.com - British Touring Car Championship online

BTCC EVENT TIMETABLE : Brands Hatch : Saturday 29th March - Sunday 30th March 2014

BTCC 2014 at  - Event timetableBTCC 2014 at Brands Hatch - Timetable

BTCC 2014 at Brands Hatch Below is the timetable of practice and qualifying sessions, as well as races for the BTCC meeting at Brands Hatch over the weekend of 29th Mar - 30th Mar 2014.

Event Timetable (Click for printer-friendly version)

Saturday 29th March 2014

09.00 - Formula Ford GB - Qualifying (20 Mins)
09.20 - Ginetta GT4 Supercup - Qualifying (20 Mins)
10.00 - BTCC - Free Practice 1 (40 Mins)
10.55 - Ginetta Junior Championship - Free Practice (15 Mins)
11.20 - Renault UK Clio Cup - Qualifying (30 Mins)
12.00 - Porsche Carrera Cup GB - Qualifying (30 Mins)
12.40 - BTCC - Free Practice 2 (40 Mins)
13.20 - Lunch Break - (55 Mins)
14.15 - Formula Ford GB - Race 1 (20 Mins)
14.45 - Ginetta Junior Championship - Qualifying (15 Mins)
15.10 - Ginetta GT4 Supercup - Race 1 (16 Laps)
15.40 - BTCC - Qualifying (30 Mins)
16.25 - Renault UK Clio Cup - Race 1 (20 Laps)
17.05 - Formula Ford GB - Race 2 (20 Mins)
17.35 - Ginetta Junior Championship - Race 1 (14 Laps)

Sunday 30th March 2014

09.10 - Pitlane walkabout - (30 Mins)
10.00 - Porsche Carrera Cup GB - Race 1 (34 Laps)
10.50 - Ginetta GT4 Supercup - Race 2 (24 Laps)
11.35 - BTCC - Pitlane opens
11.47 - BTCC - Race 1 (24 Laps)
12.30 - Lunch Break - (1 Hour)
13.30 - Formula Ford GB - Race 3 (20 Mins)
14.05 - BTCC - Pitlane opens
14.17 - BTCC - Race 2 (24 Laps)
15.00 - Ginetta Junior Championship - Race 2 (14 Laps)
15.30 - Renault UK Clio Cup - Race 2 (20 Laps)
16.10 - Porsche Carrera Cup GB - Race 2 (34 Laps)
16.50 - BTCC - Pitlane opens
17.02 - BTCC - Race 3 (24 Laps)
17.45 - Ginetta GT4 Supercup - Race 3 (24 Laps)
PageCat: Rounds