BTCCPages.com BTCCPages.com
home | news | teams | drivers | circuits | races | standings
forums | features | photos | downloads | merchandise
drive! | search | links
BTCC 2008 - Rounds 19 & 20 & 21 @ Oulton Park
The timetable of events for rounds 19-21 of the 2008 HiQ MSA British Touring Car Championship, at Oulton Park on 26th-27th July is shown below. Please note that times and events are subject to change.

Saturday 26th July

TIME SERIES RACE/SESSION (DURATION)
08.30 Formula Renault UK Qualifying 1 (20 Mins)
09.00 BTCC Free Practice 1 (40 Mins)
09.50 SEAT Cupra Championship Qualifying 1 (20 Mins)
10.20 Porsche Carrera Cup GB Qualifying (30 Mins)
11.00 Renault Clio Cup Qualifying (30 Mins)
11.40 BTCC Free Practice 2 (40 Mins)
12.30 Ginetta Junior Championship Qualifying (15 Mins)
12.45 Lunch Break (1 Hour)
13.45 Formula Renault UK Qualifying 2 (20 Mins)
14.15 SEAT Cupra Championship Qualifying 2 (20 Mins)
14.45 BTCC Qualifying (30 Mins)
15.25 Porsche Carrera Cup GB Race 1 (18 Laps)
16.05 Renault Clio Cup Race 1 (12 Laps)
16.45 SEAT Cupra Championship Race 1 (14 Laps)
17.25 Ginetta Junior Championship Race 1 (8 Laps)

Sunday 27th July

TIME SERIES RACE/SESSION (DURATION)
10.35 Pitlane walkabout (40 Mins)
11.35 BTCC Drivers' Parade(40 Mins)
12.00 Formula Renault UK Race 1 (15 Laps)
12.45 BTCC Race 1 (15 Laps)
13.30 Renault Clio Cup Race 2 (12 Laps)
14.10 Porsche Carrera Cup GB Race 2 (18 Laps)
15.00 BTCC Race 2 (15 Laps)
15.40 SEAT Cupra Championship Race 2 (14 Laps)
16.20 Ginetta Junior Championship Race 2 (8 Laps)
16.50 Formula Renault UK Race 2 (15 Laps)
17.40 BTCC Race 3 (15 Laps)

Rounds 19/20/21 Index | 2008 Rounds Index | BTCCPages.com Home
© Copyright 2000-2009 BTCCPages | Share on facebook Share on Facebook | Save to del.icio.us Save to del.icio.us